Siirry sisältöön

Luonnolliset louhittusivuiset hautakivet

Louhitut sivut hautakivessä tuovat luonnollista luonnonkivimäistä ulkonäköä hautakivelle, joka tyypillisesti miellyttää suomalaista sielunmaisemaa. Hautakivestä voidaan toiveiden mukaan louhia yksi, kaksi tai kaikki kolme sivua ja näiden kanssa voidaan yhdistellä esimerkiksi pyöreitä muotoja. Louhittujen sivujen tuoman luonnollisen ulkonäon lisäksi hautakiveen voidaan yhdistää lyhtypaikkoja, koristeita sekä muita mahdollisia toiveita. Valmistamme louhittusivuiset hautakivet, kuten muutkin hautakivemme, aina yksitellen käsityönä joka johtaa siihen, että jokainen hautakivi on aina yksilöllinen.

Valmistamme luonnonkivimäiset louhittusivuiset hautakivet kuten muutkin hautakivemme Oulussa, josta pystymme lähettämään hautakivet ympäri Suomen. Jos haluat tutustua vaihtoehtoihin paikan päällä olet tervetullut käymään Intiön ja Posantien toimipisteillämme Oulussa. Annamme mielellämme myös lisätietoja hautakivistämme, ota vain yhteyttä ja autamme!

Tutustu myös sivun alareunassa olevaan galleriaan johon olemme keränneet esimerkkejä louhittusivuisista hautakivistä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää


Luonnonkivimäisen louhitun hautakiven hinta

Louhitun hautakiven hintaan vaikuttavat mm. toiveet, koristeiden ja louhittavien sivujen määrä sekä valittu kivimateriaali. Ota meihin yhteyttä ja selvitetään yhdessä kuinka paljon juuri toiveidesi mukainen hautakivi maksaisi. Voimme myös aina ehdottaa hautakiveä toiveidesi mukaisesti. Katso myös alempana olevasta galleriasta esimerkkejä mahdollisista vaihtoehdoista. Kaikkien hautakivien hintaan sisällytämme yhden henkilön nimen, aikatietojen ja koristeiden kaiverruksen. Kaiverrus voi olla joko kullattu, hopeinen, maalattu tai syväkaiverrettu. Oulun alueelle hautakiven jalustakivi ja paikoilleen asennus kuuluvat hintaan.

Ota yhteyttä


Suuri valikoima erilaisia hautakiviä, kivimateriaaleja ja koristeita

Olemme valmistaneet useita erilaisia hautakiviä vuosikymmenien aikana, jotka ovat sisältäneet myös paljon luonnonkivimäisiä louhittusivuisia hautakiviä. Hautakivien pääsivultamme pääset tutustumaan tarkemmin koko hautakiviemme valikoimaan sekä saat lisätietoja hautakivistä. Autamme aina mielellämme hautakiven materiaalivalinnoissa, etikettikysymyksissä sekä muissa mahdollisesti askarruttavissa asioissa, jotta saadaan täsmälleen toiveita vastaava hautakivi.

Eri värivaihtoehtoja ja kivimalleja on nähtävissä sekä Intiön että Posantien toimipisteissämme.

Kysy rohkeasti lisätietoja tai pyydä tarjous!