Siirry sisältöön

Hautakivet

Kun hautakiviasia on ajankohtainen, autamme mielellämme valitsemaan sopivan muistomerkin hautapaikalle. Autamme materiaalivalinnoissa ja etikettikysymyksissä löytääksenne juuri oikean vaihtoehdon. Hautakivet valmistamme omassa kiviliikkeessämme, vuosikymmenien kokemuksella. Meiltä voitte tiedustella vapaasti ja pyytää tarjousta toimipaikoissamme, puhelimitse tai sähköpostilla.

Noudatamme Kiviteollisuusliiton ohjeita ja suosituksia hautakiven valinnassa, työstämisessä ja asennuksessa. Heidän sivuiltaan löytyy myös suomalaisen kiven tuotetiedot ja ylläpito- ja huolto-ohjeet.

Hautakiven hinta sisältää yleensä yhden henkilön nimen, aikatietojen ja koristeiden kaiverruksen. Kaiverrus voi olla kullattu, hopeanvärinen, maalattu tai syväkaiverrettu. Myös jalustakivi ja paikoilleen asennus kuuluvat hintaan. Asennukseen kuuluu yhden vuoden oikaisutakuu. Teemme hautakivien siirtoja hautauksen tieltä, lisänimien kaiverruksia ja muistomerkkien entisöintejä ympäri vuoden. Hautakivien asennukset ja nosto- oikaisut voi tehdä ainoastaan maan ollessa sula.

Eri värivaihtoehtoja ja kivimalleja on nähtävissä sekä Intiön että Posantien toimipisteissämme.

Tutustu esitteeseemme