Siirry sisältöön

Hautakivet

Kun hautakiviasia on ajankohtainen, autamme mielellämme valitsemaan sopivan muistomerkin hautapaikalle. Autamme materiaalivalinnoissa ja etikettikysymyksissä löytääksenne juuri oikean vaihtoehdon. Hautakivet valmistamme omassa kiviliikkeessämme Oulussa, vuosikymmenien kokemuksella. Kysy hautakiviä myös muualle Suomeen sillä pystymme toimittamaan kiviä tarpeen mukaan Meiltä voitte tiedustella vapaasti ja pyytää tarjousta toimipaikoissamme, puhelimitse tai sähköpostilla.

Noudatamme Kiviteollisuusliiton ohjeita ja suosituksia hautakiven valinnassa, työstämisessä ja asennuksessa. Heidän sivuiltaan löytyy myös suomalaisen kiven tuotetiedot ja ylläpito- ja huolto-ohjeet.

Alempana löydät gallerian ja vaihtoehtoja hautakivistämme.

Ota yhteyttä
Hautakiven kaiverrukset, oikaisut ja muut palvelut

Hautakiven hinta sisältää yleensä yhden henkilön nimen, aikatietojen ja koristeiden kaiverruksen. Kaiverrus voi olla kullattu, hopeanvärinen, maalattu tai syväkaiverrettu. Myös jalustakivi ja paikoilleen asennus kuuluvat hintaan. Asennukseen kuuluu yhden vuoden oikaisutakuu. Teemme hautakivien siirtoja hautauksen tieltä, lisänimien kaiverruksia ja muistomerkkien entisöintejä ympäri vuoden. Hautakivien asennukset ja nosto- oikaisut voi tehdä ainoastaan maan ollessa sula.

Suoritamme hautakivien siirrot, muistomerkkien entisöinnit sekä hautakivien oikaisut ja asennukset Oulussa ja Oulun alueella.


Asennettujen hautakivien kaiverrukset

Suoritamme ammattitaidolla hautakivien lisänimien kaiverrukset Oulussa ja Oulun seudulla.

Mitä kaiverrukseen tarvitaan?

  • Kaiverrettavat tekstit sisältäen nimet ja muut mahdolliset tekstit sekä aikatiedot.
  • Kaiverrettavan hautakiven mahdollisimman tarkka sijainti.
  • Hautakiven nykyiset kaiverrukset ja tiedot
  • Haluttu kaiverruksen kohta hautakivessä

Ota yhteyttä


Paljonko hautakivi maksaa eli hautakiven hinta

Teemme hautakivet käsityönä tilauksesta, tämän lisäksi löydät meiltä myös jonkin verran jo valmiita hautakiviä. Käsin tehdyn hautakiven hintaan vaikuttavat mm. hautakiven koko, pintatyypin (louhittu, kaari tms.) valinta ja mahdolliset muut muutostoiveet kuten lyhtyaukot, koristelut ym. Helpoimmalla saat tiedon kustannuksista kysymällä meiltä tajousta! Näin saamme huomioitua kaikki mahdolliset toiveet hautakiven suunnittelussa ja toteutuksessa.

Hautakiven hintaan sisällytämme pääsääntöisesti yhden henkilön nimen, aikatiedot ja koristeiden kaiverruksen.

Pyydä tarjous hautakivestä


Laaja valikoima eri hautakiviä ja kivimateriaaleja

Alempana olevista kategorioista ja esitteestämme näet vaihtoehtoja hautakiville. Löydät valikoimasta mm. pystykivet, perinteiset suorasivuiset, luonnonkivimäiset louhittusivuiset, kauniit kaaripäälliset ja valmiit hautakivet. Jos puolestaan etsit hautakiveä uurnahaudalle tai lyhtypaikallista hautakiveä, voit tutustua näihin omilla sivuillaan. Autamme aina mielellämme hautakiven materiaalivalinnoissa, etikettikysymyksissä sekä muissa teitä mahdollisesti askarruttavissa asioissa, jotta teille saadaan juuri toiveitanne vastaava hautakivi.

Eri värivaihtoehtoja ja kivimalleja on nähtävissä sekä Intiön että Posantien toimipisteissämme.

Tutustu esitteeseemme