Siirry sisältöön

Hautakiven koristeet ja symboliikka

Hautakiven symboleiksi ja koristeluun löydät monia eri vaihtoehtoja. Hautakiven eri symboleita ja koristeita pohtiessa on syytä miettiä valmiiksi paikka ja tämän sopivuus haluttuun hautakiveen.  Autamme mielellämme hautakiven symboleiden ja koristeiden suunnittelussa sekä valinnassa!

Ota yhteyttä

Hautakiven koristeiden ja symbolien valinta

Hautakiveen voidaan valita koriste mm. useista eri symboleista. Useimmiten symbolina käytetään ristiä tai lintua, mutta koristelussa voidaan käyttää monipuolisesti myös muita vaihtoehtoja jotka kuvastavat edesmennyttä.  Koristeet ja symbolit voidaan tehdä kaivertamalla tai hautakiveen voidaan kiinnittää pronssinen tai teräksinen koriste. Voimme tarvittaessa kiinnittää myös omaisten omia koristeita hautakiveen jos koristeessa on valmiina kiinnitystapit. Kysythän tästä mahdollisuudesta etukäteen.

Tarvittaessa hautakiven koristeita voidaan kiinnittää hautakiviin myös jälkikäteen.

Alempana löydät esimerkkejä mm.

  • hautakiven kirjasintyypistä
  • erilaisista risteistä
  • lyhdyistä ja lyhtykehyksistä
  • vaaseista
  • sekä muista hautakiven koristeista

Mikäli et löytänyt haluamaasi koristetta sivuiltamme kannattaa muista koristeista tiedustella meiltä, sillä kaikki koristeemme eivät löydy sivuiltamme.

Hautakiven koristeiden hinta

Uuden hautakiven hintaan sisältyy koristeen kaiverrus. Muussa tapauksessa saat aina ajantasaisen hinnan selville ottamalla yhteyttä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja autamme!

Esimerkkejä hautakivistämme löydät omalta sivultaan.