Siirry sisältöön

Luonnonkivitasot

Ajattoman kaunis luonnonkivitaso tarjoaa useita mahdollisuuksia sisustajalle ja rakentajalle. Luonnonkiven kestävyys on ensiluokkaista ja oikein hoidettuna kestää lähes ikuisuuden. Luonnonkivi on lisäksi 100% luonnontuote sen louhinnan ja kiven työstämisen tapahtuessa täysin mekaanisesti ilman kemikaaleja.

Luonnonkivitaso puolestaan on erittäin helppohoitoinen, äärimmäisen kestävä sekä hygieeninen vaihtoehto. Kiviliike Heikkinen valmistaa luonnonkivestä kodin eri tasoja jo usean vuosikymmenen kokemuksella, joten mikäli sinulla on kysymyksiä tai haluat hankkia luonnonkivitason niin ota yhteyttä.

Sivun alareunassa näet laajan värivalikoiman luonnonkivitasoihin.

Luonnonkivitason hoito-ohjeet puolestaan löydät omalta sivultaan.

Ota yhteyttä


Laaja valikoima eri värivaihtoehtoja luonnonkivitasoille

Käytännöllisyyden lisäksi luonnonkiven ulkoasu on luonnollisesti myös tärkeää. Löydät valikoimastamme useita eri värivaihtoehtoja mm. harmaata, mustaa, ruskeaa sekä ns. valkoista tasoa myöden. Täyden värivalikoiman löydät alempana olevasta galleriasta.


Luonnonkivitasoa voidaan käyttää laajasti kodin eri tasoissa

Luonnonkivitaso kestää kuumuutta, on vedenpitävä, hygieeninen sekä erittäin helppohoitoinen. Kaiken tämän ansiosta luonnonkiveä voidaan käyttää monipuolisesti kodin eri pinnoilla. Etenkin keittiön tasoiksi luonnonkivi sopii loistavasti. Mikäli olet epävarma mihin kaikkialle luonnonkivitaso sopii, tai sopiiko se juuri sinun käyttöösi niin ota yhteyttä!

Helppo asennus ja mittaus

Kauttamme on mahdollista saada niin mittaus- kuin asennuspalvelutkin luonnonkivitasoille. Valmistamme luonnonkivitasomme Oulussa ja toimimme tämän lisäksi Oulun lähialueilla mutta ota ihmeessä yhteyttä ja kysy mahdollisuuksista myös koko Suomen alueelle!

Valmistamme luonnonkivitasot vankalla kokemuksella, joustavasti ja toiveita kuunnellen. Mikäli sinulla on herännyt kysymyksiä tai haluat tilata luonnonkivitason niin ota yhteyttä!

Ota yhteyttä