Siirry sisältöön

Kvartsitasot

Valikoimastamme löytyvät Silestonen kvartsitasot ovat erittäin kestäviä, hygieenisiä sekä helppohoitoisia. Tämän johdosta Silestonen kvartsitasot sopivat loistavasti mm. keittiöön, kodinhoitohuoneeseen, lattiapäällysteeksi kuin seinäpäällysteeksikin. Silestonen kivitasot valmistetaan luonnonkvartsista, joka on yksi maailman kovimmista materiaaleista. Kvartsitasojen ainutlaatuisen ulkoasun puolestaan luovat kvartsiin lisätyt pienet määrät lasia tai metallia.

Sivun alareunassa näet laajan värivalikoiman Silestonen kvartsitasoista sekä esimerkkejä niiden käyttökohteista.

Kvartsitason hoito-ohjeet puolestaan löydät omasta tiedostostaan.

Ota yhteyttä


Silestonen kvartsitaso on huoleton vaihtoehto

Silestonen kvartsitasojen materiaali on äärimmäisen pienihuokoinen, jonka ansiosta nesteet eivät imeydy tasoon. Tämän ansiosta voit olla murehtimatta tasolle mahdollisesti läikkyvistä kahvitahroista, viinistä tai muista nesteistä. Lisäksi kvartsitaso on erittäin hygieeninen ja sen pinta estää haitallisten bakteerien muodostumista.


Kvartsitasolla saadaan erittäin kestävä työtaso

Silestonen kvartsitasot ovat äärimmäisen kestäviä ja kvartsin luontainen lujuus antaa materiaalille hyvän suojan naarmuilta sekä muilta kolhuilta. Mikäli olet aikeissa käsitellä jotain painavaa kvartsitason päällä, ei tämäkään ole ongelma tason kestäessä raskaitakin astioita. Ethän kuitenkaan seiso tai istu tasojen päällä sillä tätä varten niitä ei ole tarkoitettu.

Helppo asennus ja mittaus

Kauttamme on mahdollista saada niin mittaus- kuin asennuspalvelutkin. Päätoimialueemme on Oulu ja Oulun lähialueet mutta ota ihmeessä yhteyttä ja kysy mahdollisuuksista myös koko Suomen alueelle!

Valmistamme kvartsitasot vankalla kokemuksella, joustavasti ja toiveita kuunnellen. Mikäli sinulla on herännyt kysymyksiä tai haluat tilata kvartsitason niin ota yhteyttä!

Ota yhteyttä