Siirry sisältöön

Keraamiset tasot

Dektonin keraaminen taso valmistetaan 100 % luonnonraaka-aineista. Tason valmistuksessa massa tiivistetään kovalla paineella ja sen jälkeen kuumennetaan yli 1000 asteessa. Näin saadaan täysin tiivis nollahuokoinen pinta, joka hylkii tehokkaasti niin viini-, kahvi ja mehutahroja kuin muitakin jokapäiväisiä tahroja. Dektonin pinta kestää tämän ansiosta myös erittäin hyvin hankausta, kulutusta ja lämmönvaihteluita. Keraaminen taso on ominaisuuksiensa ansiosta erittäin monipuolinen ja sopii moneen eri käyttökohteeseen.

Sivun alareunassa näet laajan värivalikoiman Dektonin keraamisia tasoja sekä esimerkkejä niiden käyttökohteista.

Keraamisen tason hoito-ohjeet puolestaan löydät omasta tiedostostaan.

Ota yhteyttä


Dektonin keraaminen taso sopii loistavasti mm. keittiön tasoksi

Dektonin keraaminen taso sopii täydellisesti keittiöön mm. seuraavien ominaisuuksiensa ansiosta:

  • Nollahuokoinen pinta takaa hyvän tahrankestävyyden.
  • Käytännössä naarmuuntumaton pinta suojaa veitsien lipsahduksilta ja muilta vahingoilta. Käytäthän kuitenkin leikkuulautaa säästääksesi työvälineitä.
  • Dektonin keraaminen taso kestää korkeita lämpötiloja todella hyvin! Voit huoletta laskea kuumat kattilat ja paistinpannut suoraan tasolle.

Keraamista tasoa voi käyttää myös ulkona sekä märkätiloissa

Vettä hylkivän pinnan ansiosta Dektonin keraamista tasoa voidaan käyttää esimerkiksi ulkokeittiöissä tai muissa ulkotiloissa. Dektonin keraaminen taso kestää pakkasta, UV-säteitä, sadetta sekä tulta eikä vaadi suurta huolenpitoa. Tämän ansiosta keraaminen taso on mainio valinta myös silloin mikäli etsitään kivitasoa ulkokäyttöön.

Lujuutensa ansiosta materiaalia voidaan käyttää jopa julkisivumateriaalina sekä kosteissa tiloissa mm. lattiamateriaalina.


Helppo asennus ja mittaus

Kauttamme on mahdollista saada niin mittaus- kuin asennuspalvelutkin Dektonin keraamisille tasoille. Päätoimialueemme on Oulu ja Oulun lähialueet mutta ota ihmeessä yhteyttä ja kysy mahdollisuuksista myös koko Suomen alueelle!

Valmistamme keraamiset tasot vankalla kokemuksella, joustavasti ja toiveita kuunnellen. Mikäli sinulla on herännyt kysymyksiä tai haluat tilata keraamisen tason niin ota yhteyttä!

Ota yhteyttä