Siirry sisältöön

Kivitasot

Rakennatko uutta vai remontoitko vanhaa?

Aikaa ja katsetta kestävät kivitasot ovat oiva valinta, kun on aika miettiä uutta ilmettä kotiin. Kattavasta valikoimastamme löydätte luonnonkivet, kvartsitasot ja keraamiset kivitasot keittiöön, kylpyhuoneeseen tai vaikka portaikkoon.

Meiltä saa myös mittaus- ja asennuspalvelun.


Kivitaso keittiöön

Kivitaso keittiössä kruunaa koko komeuden. Kivitasot eivät tahriinnu tai naarmuunnu ja ovat lisäksi erittäin hygieenisiä. Voit valita kivitason useasta eri vaihtoehdostamme. Haluatko luonnonkivitason joka on 100% luontainen tuote vai Silestonen kvartsitason tai keraamisen Dekton tason? Tutustu kivitasoihin keittiössä omalla sivullaan. Kivitasot sopivat keittiön lisäksi loistavasti myös muualle, kuten jo aiemmin mainittuihin kylpyhuoneeseen tai portaikkoon. 

Oikein hoidettuna kivitaso kestää ikuisuuden. Useat eri värivaihtoehdot takaavat sen, että löydät juuri sinun asuntoosi sopivan kivitason valikoimastamme. Tutustu, ihastu ja ota yhteyttä, niin hoidetaan sinulle ammattitaidolla ja laadukkaasti valmistetut kivitasot!

Ota yhteyttä


Luonnonkivitasot

Luonnonkivi on 100 % luonnontuote. Valmistuksessa ei käytetä kemikaaleja, joten se on myös ekologinen valinta. Luonnonkivi kestää kulutusta ja on helppohoitoinen.

Lue lisää luonnonkivitasoista

Tutustu värivalikoimaan ↓

Hoito-ohjeet löydät täältä.


Kvartsitasot

Silestone kvartsitasoissa yhdistyvät aito luonnon raaka-aine ja teknologia. Silestone on komposiittimateriaali, joka koostuu luonnonkvartsista, hartsista ja tehoste-elementeistä, esimerkiksi lasinpalasista. Silestone kestää hyvin kulutusta mutta sen kuumuuden kestävyys on rajallinen. Silestone soveltuu ainoastaan sisäkäyttöön.

Lue lisää kvartsitasoista

Tutustu värivalikoimaan ↓

Hoito-ohjeet löydät täältä.


Keraamiset tasot

Dekton-keramiikkataso on valmistettu 100 % luonnonraaka-aineista. Uutta on sen valmistusmenetelmä, jossa massa tiivistetään kovalla paineella ja sen jälkeen kuumennetaan yli 1000 asteessa. Näin saadaan täysin tiivis nollahuokoinen pinta. Dektonin pinta kestää erittäin hyvin hankausta, kulutusta ja lämmönvaihteluita. Sitä voi käyttää myös ulkokohteisiin.

Lue lisää keraamisista tasoista

Tutustu värivalikoimaan ↓

Hoito-ohjeet löydät täältä.

Eri värivaihtoehtoja on nähtävissä Posantien toimipisteessämme.


Kivitason hinta

Kivitason hinta määräytyy kivitason koon, valitun materiaalin sekä mahdollisten muiden lisätoiveiden tai töiden kautta. Annamme mielellämme tarjouksen haluamastasi kivitasosta, voit myös aina kysyä meiltä lisätietoja. Valmistamme kivitasot Oulussa, josta käsin voimme tarpeen mukaan toimittaa tasot ympäri Suomen.

Kun pohdit kivitason hankintaa ja hintaa on syytä pohtia mm seuraavia asioita:

 • Kivitason kokoa, muotoa ja paksuutta
 • Haluatko että tason reunat ovat muotoiltuja
 • Mahdolliset reiät esimerkiksi keittiöaltaalle, hanalle ja liesitasolle sekä näiden asennustapa
  • reunat tason päälle
  • ylhäältäpäin huullettu eli reunat upotettu tason yläosaan
  • tason alle kiinnitetty
  • tason alapuolelta huullettu eli alapuolelta upotettu tasoon
 • Haluatko välitilan olevan myös samasta materiaalista

 

Huomioithan, että voit myös aina kysyä meiltä lisätietoja, apua sekä mittauspalvelua! Sinun ei tarvitse tietää kaikkia vastauksia etukäteen.

Kivitason hinta verrattuna muihin tasomateriaaleihin

Kivitasoa pidetään useimmiten kalliina investointina, mutta tämän edut tulevat esiin sen pitkäikäisyydessä. Esimerkiksi muihin työtasomateriaaleihin kuten puuhun tai laminaattiin verrattuna kivitaso vaatii vähemmän hoitoa ja huoltoa sekä kestää pidempään. Näin alkukustannukset jakautuvat pitkälle aikavälille ja ajan kuluessa saatetaankin huomata, että kivitaso on lopulta ollut jopa edullisempi vaihtoehto kuin muut materiaalit.