Siirry sisältöön

Kivitasot

Rakennatko uutta vai remontoitko vanhaa?

Aikaa ja katsetta kestävät kivitasot ovat oiva valinta, kun on aika miettiä uutta ilmettä kotiin. Kattavasta valikoimastamme löydätte luonnonkivet, kvartsitasot ja keraamiset kivitasot keittiöön, kylpyhuoneeseen tai vaikka portaikkoon.

Meiltä saa myös mittaus- ja asennuspalvelun.

Kivitaso keittiöön

Kivitaso keittiössä kruunaa koko komeuden. Kivitasot eivät tahriinnu tai naarmuunnu ja ovat lisäksi erittäin hygieenisiä. Voit valita kivitason useasta eri vaihtoehdostamme. Haluatko luonnonkivitason joka on 100% luontainen tuote vai Silestonen kvartsitason tai keraamisen Dekton tason? Pääset lukemaan jokaisesta kivitasosta lisää alempana. Kivitasot sopivat keittiön lisäksi loistavasti myös muualle, kuten jo aiemmin mainittuihin kylpyhuoneeseen tai portaikkoon. 

Oikein hoidettuna kivitaso kestää ikuisuuden. Useat eri värivaihtoehdot takaavat sen, että löydät juuri sinun asuntoosi sopivan kivitason valikoimastamme. Tutustu, ihastu ja ota yhteyttä, niin hoidetaan sinulle ammattitaidolla ja laadukkaasti valmistetut kivitasot!

Ota yhteyttä


Luonnonkivitasot

Luonnonkivi on 100 % luonnontuote. Valmistuksessa ei käytetä kemikaaleja, joten se on myös ekologinen valinta. Luonnonkivi kestää kulutusta ja on helppohoitoinen.

Lue lisää luonnonkivitasoista

Tutustu värivalikoimaan ↓

Hoito-ohjeet löydät täältä.


Kvartsitasot

Silestone kvartsitasoissa yhdistyvät aito luonnon raaka-aine ja teknologia. Silestone on komposiittimateriaali, joka koostuu luonnonkvartsista, hartsista ja tehoste-elementeistä, esimerkiksi lasinpalasista. Silestone kestää hyvin kulutusta mutta sen kuumuuden kestävyys on rajallinen. Silestone soveltuu ainoastaan sisäkäyttöön.

Lue lisää kvartsitasoista

Tutustu värivalikoimaan ↓

Hoito-ohjeet löydät täältä.


Keraamiset tasot

Dekton-keramiikkataso on valmistettu 100 % luonnonraaka-aineista. Uutta on sen valmistusmenetelmä, jossa massa tiivistetään kovalla paineella ja sen jälkeen kuumennetaan yli 1000 asteessa. Näin saadaan täysin tiivis nollahuokoinen pinta. Dektonin pinta kestää erittäin hyvin hankausta, kulutusta ja lämmönvaihteluita. Sitä voi käyttää myös ulkokohteisiin.

Lue lisää keraamisista tasoista

Tutustu värivalikoimaan ↓

Hoito-ohjeet löydät täältä.

Eri värivaihtoehtoja on nähtävissä Posantien toimipisteessämme.