Siirry sisältöön

Kivitasot

Rakennatko uutta vai remontoitko vanhaa?

Aikaa ja katsetta kestävät kivitasot ovat oiva valinta, kun on aika miettiä uutta ilmettä kotiin. Kattavasta valikoimastamme löydätte luonnonkivet, kvartsitasot ja keraamiset tasot keittiöön, kylpyhuoneeseen tai vaikka portaikkoon.

Meiltä saa myös mittaus- ja asennuspalvelun.

Lue lisää


Luonnonkivitasot

Luonnonkivi on 100 % luonnontuote. Valmistuksessa ei käytetä kemikaaleja, joten se on myös ekologinen valinta. Luonnonkivi kestää kulutusta ja on helppohoitoinen.

Tutustu värivalikoimaan ↓

Hoito-ohjeet löydät täältä.


Kvartsitasot

Silestone kvartsitasoissa yhdistyvät aito luonnon raaka-aine ja teknologia. Silestone on komposiittimateriaali, joka koostuu luonnonkvartsista, hartsista ja tehoste-elementeistä, esimerkiksi lasinpalasista. Silestone kestää hyvin kulutusta mutta sen kuumuuden kestävyys on rajallinen. Silestone soveltuu ainoastaan sisäkäyttöön.

Tutustu värivalikoimaan ↓

Hoito-ohjeet löydät täältä.


Keraamiset tasot

Dekton-keramiikkataso on valmistettu 100 % luonnonraaka-aineista. Uutta on sen valmistusmenetelmä, jossa massa tiivistetään kovalla paineella ja sen jälkeen kuumennetaan yli 1000 asteessa. Näin saadaan täysin tiivis nollahuokoinen pinta. Dektonin pinta kestää erittäin hyvin hankausta, kulutusta ja lämmönvaihteluita. Sitä voi käyttää myös ulkokohteisiin.

Tutustu värivalikoimaan ↓

Hoito-ohjeet löydät täältä.

Eri värivaihtoehtoja on nähtävissä Posantien toimipisteessämme.