Siirry sisältöön

Kauniit kaaripäälliset hautakivet

Valikoimastamme löytyvät kauniit kaaripäälliset hautakivet sisältävät tyypillisesti pyöristetyn yläreunan tai muutoin pyöristettyjä muotoja.

Esimerkiksi kaunis sydämen muotoinen hautakivi on yksi mahdollinen vaihtoehto kaaripäällisissä hautakivissä. Muita vaihtoehtoja ovat esimerkiksi aaltoileva tai pyöristetty yläreuna tai jotain muuta tältä väliltä. Katso esimerkkejä kaaripäällisistä hautakivistä sivun alareunasta löytyvästä galleriasta. Kaaripäällisen hautakiven pariksi valitaan usein yksi tai useampia koristeita ja toiveiden mukaan hautakiveen voidaan kaivertaa aukko lyhdylle.


Pyöristetyn hautakiven hinta

Kaaripäällisen hautakiven hintaan vaikuttavat luonnollisesti mahdolliset toiveet sekä valittu kivimateriaali. Ota meihin yhteyttä ja selvitetään yhdessä kuinka paljon juuri toiveidesi mukainen hautakivi maksaisi. Voimme myös ehdottaa hautakiveä toiveidesi mukaisesti.

Tutustu alempana sivulla olevaan galleriaan josta voit ammentaa esimerkkejä mahdollisista vaihtoehdoista. Kaikkien hautakivien hintaan sisällytämme yhden henkilön nimen, aikatietojen ja koristeiden kaiverruksen. Kaiverrus voi olla joko kullattu, hopeinen, maalattu tai syväkaiverrettu. Oulun alueelle hautakiven jalustakivi ja paikoilleen asennus kuuluvat hintaan.

Valmistamme kaaripäälliset hautakivet kuten muutkin hautakivemme aina käsityönä Oulussa, josta pystymme lähettämään hautakivet ympäri Suomen. Jos haluat tutustua vaihtoehtoihin paikan päällä olet tervetullut käymään Intiön ja Posantien toimipisteillämme Oulussa. Annamme mielellämme myös lisätietoja hautakivistämme, ota vain yhteyttä ja autamme!

Ota yhteyttä

Alempana näet esimerkkejä kaarevia muotoja omaavista hautakivistä. Tutustu myös muihin hautakiviimme hautakivet sivulla.