Siirry sisältöön

Kauniit kaaripäälliset hautakivet

Valikoimastamme löytyvät kauniit kaaripäälliset hautakivet sisältävät tyypillisesti pyöristetyn yläreunan tai muutoin pyöristettyjä muotoja.

Esimerkiksi kaunis sydämen muotoinen hautakivi on yksi mahdollinen vaihtoehto kaaripäällisissä hautakivissä. Muita vaihtoehtoja ovat esimerkiksi aaltoileva tai pyöristetty yläreuna tai jotain muuta tältä väliltä. Katso esimerkkejä kaaripäällisistä hautakivistä sivun alareunasta löytyvästä galleriasta. Kaaripäällisen hautakiven pariksi valitaan usein yksi tai useampia koristeita ja toiveiden mukaan hautakiveen voidaan kaivertaa aukko lyhdylle.

Kaarevan hautakiven hinta?

Valmistamme kaaripäälliset hautakivet kuten muutkin hautakivemme aina käsityönä Oulussa, josta pystymme lähettämään hautakivet ympäri Suomen. Teemme jokaisen hautakiven aina tilauksesta ja hintaan vaikuttavat myös muut mahdolliset toiveet sekä valittu kivimateriaali. Annamme mielellämme tarjouksen toivomastasi hautakivestä. Voit katsoa inspiraatiota esimerkiksi tältä sivulta löytyvistä kuvista. Autamme mielellämme myös hautakiven suunnittelussa.

Kaikkien hautakiviemme hintaan sisällytämme yhden henkilön nimen, aikatietojen ja koristeiden kaiverruksen. Kaiverrus voi olla joko kullattu, hopeinen, maalattu tai syväkaiverrettu. Oulun alueelle hautakiven jalustakivi ja paikoilleen asennus kuuluvat hintaan.

Jos haluat tutustua vaihtoehtoihin paikan päällä olet tervetullut käymään Intiön ja Posantien toimipisteillämme Oulussa. Annamme mielellämme myös lisätietoja hautakivistämme, ota vain yhteyttä ja autamme!

Ota yhteyttä

Alempana näet esimerkkejä kaarevia muotoja omaavista hautakivistä. Tutustu myös muihin hautakiviimme hautakivet sivulla.